No fem pàgines web Low Cost! Fem disseny web a mida i efectiu. Dissenyem pàgines web úniques i diferents, amb dissenys originals, que comuniquen i potencien els valors de la teva marca. Fem Brànding web!

No fem pàgines web Low Cost! Fem disseny web a mida i efectiu. Dissenyem pàgines web úniques i diferents, amb dissenys originals, que comuniquen i potencien els valors de la teva marca. Fem Brànding web!

Som un estudi de disseny i comunicació gràfica ubicat a Vic, especialitzats en brànding corporatiu i brànding web, amb més de 20 anys d’experiència ajudant empreses, negocis, institucions i administracions a tenir pàgines web útils, pàgines web úniques i diferents i posant especial èmfasi en les necessitats de comunicació dels nostres clients.
Cada marca, cada empresa, cada iniciativa, cada projecte és únic i diferent, i apostar per un disseny web únic i diferent, posa en valor la teva marca i la potencia per davant de la competència.

Com treballarem el teu disseny web?

Ho fem d’una manera integral. Quan diem que fem disseny web a mida, vol dir que també t’oferirem tots els serveis i tots el productes que van relacionats amb la teva web i la seva completa i correcte implementació. I no només això. Un cop la teva pàgina web ja sigui pública, ens encarregarem del seu manteniment.
La mimarem i la cuidarem perquè sempre estigui activa i tingui un bon estat de salut.

Seguim un procés molt ordenat!

Sóm fàcils i molt transparents.

1

T’escoltarem i analitzarem

Ens reunirem per coneixe’ns i escoltar les teves necessitats. Analitzarem els teus objectius i el teu brànding web. Tingues el cafè a punt!

2

Et proposarem i dissenyarem

Et farem una proposta pel teu nou web que marcarà el camí a seguir. Si t’encaixa i agrada, comencarem a dissenyar i programar el teu nou web.

3

Avaluarem i publicarem

Ens tornarem a reunir per veure’n junts la seva evolució i en discutirem el que fàci falta. Publicarem el teu web i el farem visible per tothom. Però aquí no s’acabarà la nostra relació. Recorda, el cafè!

4

Cuidarem i t’acompanyarem

Et mantindrem el teu web. El mimarem i el cuidarem perquè sempre estigui saludable. El farem créixer!… i de tant en tant et trucarem per tornar a fer un cafè i parlar-ne.

Necessites posar al dia la teva web o fer-ne una de nova? Parlem?

T’ajudem a impulsar el teu projecte de Brànding Web

T’oferim…

Pàgines web corporatives
Pàgines web institucionals
Botigues online
Microsites i landing pages
Redisseny de pàgines web
Manteniment de pàgines web
Registre de dominis
Allotjament web
Xarxes socials

T’hi apuntes?

La nostra satisfacció més gran és veure els clients satisfets.
Aquí en teniu una petita mostra